مقاومت TPV در برابر انبساط در روغن داغ یکی دیگر از معیارهای طبقه بندی مناسب خواص عملکردی این مواد است. شکل 7 مقاومت روغن یک الاستومر ترموپلاستیک را به عنوان تابعی از حداکثر دمای کاربرد آن نشان می دهد.
به طور معمول، مواد الاستومری ترموپلاستیک بسته به روش پردازش، فرمول متفاوتی دارند.
به طور کلی، مواد TPV درجه قالب گیری تزریقی دارای شاخص مذاب بزرگتر، درجه اکستروژن کوچکتر، درجه قالب گیری دمشی کوچکتر هستند و به استحکام مذاب بهتری نیاز دارند.
بنابراین، سازندگان الاستومرهای ترموپلاستیک، الاستومرهای گرمانرم را در اندازه های مختلف برای روش های مختلف پردازش پیکربندی می کنند. البته در صورت امکان TPV اکستروژن، قالب گیری تزریقی نیز امکان پذیر است که ممکن است در تزریق محصولات بزرگ جداره نازک امکان پذیر نباشد.
الاستومرهای ترموپلاستیک نیز در اندازه های جهانی موجود هستند و می توانند به طور همزمان از طریق قالب گیری تزریقی، اکستروژن و قالب گیری بادی پردازش شوند البته قالب تزریقی جدار نازک به مواد الاستومری ترموپلاستیک با خاصیت جریان بالا نیز نیاز دارد.
TPV ترموپلاستیک ولکانیزه یک الاستومر ترموپلاستیک ولکانیزه است. در طی فرآیند ولکانیزاسیون، لاستیک یا سایر الاستومرها با گوگرد تصفیه می شوند تا استحکام، پایداری و مقاومت آنها در برابر حرارت و مواد شیمیایی افزایش یابد.
ترموپلاستیک ولکانیزه TPV خواص ترموپلاستیک ها مانند توانایی ذوب شدن و تغییر شکل را با خواص لاستیک مانند خاصیت ارتجاعی و دوام ترکیب می کند. TPV در کاربردهایی استفاده می شود که به مواد انعطاف پذیر و بادوام نیاز دارند. ترموپلاستیک های ولکانیزه TPV که اغلب در قطعات خودرو مانند واشر و مهر و موم به دلیل مقاومت در برابر حرارت و شیمیایی استفاده می شود، در لوازم خانگی، مصالح ساختمانی و تجهیزات پزشکی استفاده می شود. یکی از مزایای اصلی ترموپلاستیک ولکانیزه TPV، قابلیت قالب گیری آن به اشکال مختلف است